Προφανώς δεν είναι ωραία εικόνα να έχουμε διαφορετικές απόψεις στο εξωτερικό, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την καλή σχέση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Και, βέβαια, δεν έπεσαν και από τα σύννεφα οι Αμερικανοί όταν άκουσαν τον Π. Καμμένο να λέει ότι δεν θέλει τον όρο Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής χώρας. Ούτε νομίζω ότι κανείς αυτή τη στιγμή έχει μείνει στα σοβαρά με την εντύπωση ότι υπάρχει επίσημη εναλλακτική πρόταση για το Μακεδονικό από την ελληνική κυβέρνηση.

Η ουσία είναι ότι οι δύο άντρες έχουν συμφωνήσει πως το συγκεκριμένο θέμα θα τους απασχολήσει και θα το αντιμετωπίσουν τον Μάρτιο – μετά το αποτέλεσμα που είχε το δημοψήφισμα στα Σκόπια μπορεί να έρθει και ακόμα αργότερα. Μέχρι τότε θα εστιάσουν σε άλλα σημαντικά θέματα όπως τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων τώρα που η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, την κάθαρση, τα θέματα Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ κ.ά.

Εγώ προβλέπω ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα συνεχίσουν βάσει της καλής τους χημείας και η κυβέρνηση θα μακροημερεύσει.

Από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Απευθείας” της ΕΡΤ με τους Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη.